Ha sortit el número 126 de la revista “Carrer”

El Carrer (126)Acaba de sortir el número 126 de la revista de la Favb, que dedica la portada i el reportatge d’entrada als negocis immobiliaris de l’Església a Barcelona.

El dossier està dedicat a analitzar el Pla d’Inversions Municipal i les prioritats de l’Ajuntament per a aquest mandat i repassa els projectes de ciutat que queden fora del focus municipal, i com afecta aquesta situació als barris.

També trobareu cròniques sobre la Barcelona post-eleccions del 25 de novembre, sobre com ha respost la ciutadania al carrer a les retallades i pèrdues de drets socials i laborals, o un anàlisi sobre l’estat de la participació política a la ciutat, entre molts d’altres temes.

Els responsables de “Carrer” també plantegen als lectors una campanya de recolzament a la publicació, que passa per moments econòmics difícils.

Podeu baixar-vos la revista en pdf des de la web de la Favb i en uns dies la trobareu en paper a les associacions veïnals, els punts de distribució o el local de la Favb (Obradors, 6-10), així com el calendari del 2013 d’Azagra i Revuelta.

Per baixar la revista: favb.cat/carrer126