La DASC inicia un estudi per copsar l’estat dels serveis d’atenció a infants i adolescents a Catalunya

La DASC (Defensem l’Acció Social i Comunitària) considera que en el funcionament del serveis d’atenció a infants i adolescents de Catalunya hi ha molt a debatre i a millorar. Hi ha molt a aportar per part dels treballadors i dels participants, com segurament de part de les entitats o institucions que si vulguin sumar.

Si ja fa un temps van publicar una monografia sobre els i les menors tutelades per la DGAIA (com podeu visitar en el seu bloc o en aquest link: http://wp.me/p2Cjdg-bK ), ara volen prendre el pols al sector de primera mà.

Si treballeu en algun servei amb nens i joves, podríeu contestar aquest qüestionari: http://goo.gl/PPAbIi que els ajudaria molt. No només a recollir dades, idees i impressions que mai donen ni recullen les institucions, sinó perquè en breu faran una Jornada sobre les menors tutelades i dispositius com els CRAES, CREIS, etc

Respondre l’enquesta no us portarà gaire temps. A més, també us conviden a participar en una jornada on esperem posar sobre la taula les bones i males pràctiques i alhora, començar a crear alternatives a tots aquests dispositius.