Salvem la TV pública – Salvem TV3

El diumenge 12 de maig, els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio celebren al Moll de la Fusta de Barcelona, una festa reivindicativa en defensa de la ràdio i la televisió públiques. Amb aquest acte, volen agrair el suport que han rebut durant els darrers 30 anys, que ha convertit TV3 i Catalunya Ràdio en uns mitjans de comunicació forts i de qualitat. Són conscients que vivim un moment difícil per a tothom però, després d’haver encaixat ja una rebaixa important dels seus recursos, com la resta dels serveis públics, volen advertir del perill que suposaria una nova reducció dels pressupostos que pot fer inviable el model actual dels mitjans de comunicació públics de Catalunya. L’acte, gratuït i obert a tothom, està organitzat amb el temps personal, material tècnic i aportacions econòmiques  dels treballadors i la solidaritat d’empreses i artistes.

Programa
La festa començarà a partir de les 11:30 am i acabarà a les 20.00 pm. Constarà de tres franges diferenciades:

  • Matí, de 12.00 a 14.00: Actuacions infantils i juvenils, amb Macedònia, la Coral de Sant Jordi, Dani Jiménez i Always Drinking Marching Band. Es comptarà amb un taller de maquillatge i inflables per als més petits.
  • Migdia, de 14.00 a 16.00: Dinar en què se servirà paella. També hi haurà servei de bar, entre d’altres.
  • Tarda, de 17.00 a 20.00: Noves actuacions i concerts amb Els Catarres, Quimi Portet, Txarango, Sanjosex, Mazoni, Andrea Motis i Joan Chamorro, Andreu Rifé, Teràpia de Shock, Mishima, Lax’n’Busto,Pastora, Gossos, Macaco i Gerard Quintana.

També hi intervindran:  Lídia Heredia, Joan Pera, Samantha Vall, Pol Izquierdo, Àlex Gorina, Jaume Figueras, Montserrat Carulla, Tomàs Molina, Clara Segura, Roger Coma, Carles Prats, Montserrat Besses, Maria Fernández, Marta Bosch, Rafael Bagot, Pere Bosch, Quique López Vilalta, Artur Peguera, Xavier Bonastre, Jordi Gil, Aida de Sàrraga, Raül Ferré, Sandra Morales, Josep Palau  Eduard Sanjuán, Mariona Bassa, Albert Closas, Gemma Ruiz, Bibiana Ballbè, Espartac Peran, Xavi Coral, Mari Pau Hughet, Roger de Gràcia, Abel Folk, Jordi Boixaderes, Pere Arquillué, Oriol Grau,  Ramon Pellicer, Núria Solé, Raquel Sans, Jaume Barberà, Ariadna Oltra, Joel Joan, Dani Jiménez… i alguna sorpresa més.

Si no hi pots anar, podràs seguir  la festa en directe per internet través del livestream:
http://new.livestream.com/accounts/3886273
http://www.youtube.com/watch?v=VscLvXjQ5hA

 

Més informació:, Facebook, Twitter, Google+ #joestimotv3  i al blog http://joestimotv3.wordpress.com