Salvem les Pensions – Vine a l’entrega col·lectiva del 21 d’octubre

TENIM DRET A L’ACTUALITZACIÓ DE LES PENSIONS
Les persones pensionistes tenim dret a la revalorització anual de les pensions en funció de l’evolució de l’Índex de Preus al Consum (IPC) de manera que no perdem poder adquisitiu. Així ho determina, de forma nítida i precisa, la Llei General de la Seguretat Social.

El 30 de novembre de 2012 el govern espanyol va aprovar un R-Decret que deixa sense efecte, per a l’any 2012 i 2013, la revalorització de les pensions contributives -per jubilació, incapacitació, viduïtat i orfandat- que afecten més de vuit milions de persones.

Encara que entra en vigor l’1 de desembre, l’executiu espanyol decideix situar-se en la més flagrant il·legalitat en aplicar-lo de manera retroactiva per a tot l’any 2012. D’aquesta manera el 2012 les pensions només es van incrementar un 1%, molt lluny del 2’9% que hauria estat necessari per compensar l’increment de l’IPC. Aquesta diferència, la que va de l’1% al 2’9% del període comprès entre gener i novembre de 2012 és la que volem reclamar i la que ens han de pagar per llei a tots i totes les pensionistes.20131021 Reclamació Pensions

EL 21 D’OCTOBRE ANEM A RECLAMAR LA REVALORACIÓ DE LES NOSTRES PENSIONS COL·LECTIVAMENT
Contra aquesta situació evidentment injusta i de vulneració dels nostres drets, pensionistes, associacions de veïns, assemblees del 15M i diversos col·lectius de barris de Barcelona hem decidit continuar organitzats i posar en marxa una campanya de reclamació de les pensions.

Els objectius de la campanya són seguir denunciant l’atac a les pensions, facilitant a totes les persones afectades els escrits de reclamació, de forma gratuïta, i organitzar un  LLIURAMENT COL LECTIU pel proper 21 D’OCTUBRE A LES 11H, a la seu de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), del C/ San Antoni Maria Claret, 5-11.

VINE I PARTICIPA, OMPLE LA TEVA RECLAMACIÓ
Els ESCRITS DE RECLAMACIÓ els podeu descarregar a salvemlespensions.wordpress.com (bloc de la Assemblea Salvem les Pensions de Sants) o www.cronda.com (Col·lectiu Ronda).

VINE AMB LA TEVA RECLAMACIÓ a l’ENTREGA COL·LECTIVA EL 21 D’OCTUBRE A LES 11H A L’INSS DEL
C/ SANT ANTONI MARIA CLARET 5-11!!!

Junts sí ES POT!!!