Ja ha sortit el número 51 de la Marea – Juliol i Agost 2017

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 4,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

  • Aquest estiu es publica el número 51 de La Marea, en el qual et convidem a un recorregut alternatiu per llocs emblemàtics i silenciats de la memòria històrica.
  • També porta un nou avançament del proper dossier de #YoIBEXtigo, consagrat a Enagás, així com un perfil de Mariano Rajoy signat per Antonio Maestre i moltes novetats sobre festivals de música, canvi climàtic, literatura…
  • A més, hi ha dedicat un espai especial a Àfrica, amb una recerca sobre el Banc Europeu d’Inversions (instrument clau amb el qual la Unió Europea vol fomentar el desenvolupament del continent africà) i un reportatge de la  redactora Olivia Carballar des d’Angola.
  • A la secció habitual sobre canvi climàtic, se suma una entrevista amb Nick Buxton, activista i coeditor del llibre Cambio Climático S.A. En Cultura, Elena Rosillo se submergeix en la deriva que han pres alguns festivals de música. En una pregunta: Quant costa ser guay? S’entrevista a Rozalén, que ha creat un festival alternatiu al seu poble Leturalma.
  • Entre les recomanacions, Edurne Portela ressenya un llibre del basc Harkaitz Cano. I anotin aquest nom: Nando, un personatge del moviment contracultural. Un documental desvetlla la biografia de Fernando Fernández de Castro, dissident, activista i supervivent d’excessos. Com en cada número, el relat d’Isaac Rosa, titulat Home. En la Herstory, Luisa Carnés.