Ja ha sortit el número 56 de la Marea – Gener 2018

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 4,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

La Marea fa 5 anys gràcies al seus lectors i lectores. La seva directora Magda Bandera fa un repàs a aquests 5 anys «tan durs com únics» en el número 56 de la revista.

Com a regal per aquest número tan especial per l’equip i tota la cooperativa MásPúblico, vol donar bones notícies.

Les dones han dit prou, els migrants s’han plantat, perquè els titellaires van ser absolts i els que van insultar a Pilar Manjón acaben de ser condemnats. Perquè molts corruptes han anat a presó i s’han reconegut com un abús les clàusules terra.

#LaMarea56, el número que coincideix amb el cinquè aniversari de La Marea, recull una mostra dels qui han contribuït al fet que aquesta societat sigui més digna.

La selecció és anàrquica, tal vegada sentimental, en un any, a més, molt complicat per fer bon periodisme. Bones notícies en igualtat, en migració, en memòria històrica, en laboral, en cultura… Aquestes són les llums d’un any desenfocat, amb il·lustració a la portada d’Atxe.

Així podrem encarar el 2018 amb el màxim de forces i il·lusió.