Ja ha sortit el número 58 de la Marea – Març 2018

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 4,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

  • Al número 58 (març), La Marea ha fet un esforç extra i fins i tot ha ampliat el nombre de pàgines per primera vegada en la història d’aquesta revista. Ha merescut la pena.
  • #LaMarea58 és una aposta editorial en la qual es posa el focus en els homes. En aquest número es fa un exercici de pluralitat i es convida a més de 60 homes destacats de diferents àmbits i ideologies a respondre un test per reflexionar sobre qüestions amb les quals les dones conviuen diàriament. La idea no és determinar qui és o no masclista, sinó evidenciar els privilegis que aquesta societat els brinda pel simple fet de ser homes (d’aquí el hashtag ‘#AmíTampoco’).
  • Una altra particularitat de #LaMarea58 és que totes les cròniques estan signades per reporteres. El resultat és tan eloqüent com els múltiples gràfics que inclou aquest número i que mostren l’asimètrica presència d’homes en llocs clau del poder públic i privat.