La lluita veïnal a la Marina (30 març)

Òmnium Sants Montjuïc organitza una taula rodona amb alguns dels protagonistes de diferents lluites veïnals que van tenir lloc als barris de la Marina, durant els anys 70, moderada per Esther Pardo que comptarà amb la presència de David Fernàndez, periodista i activista, que ens farà una introducció del que van significar aquestes lluites i la participació de Julio Baños, Emili Suárez, J. Antonio Reyes i , Joan Gascueña.
El grup Tasta Sons interpretarà una mostra de cançons reivindicatives.

  • Dijous 30 de març de 2017
  • 19 hores
  • Biblioteca Francesc Candel (c/ Amnistia Internacional, 10)

Aquest acte s’engloba dins la campanya d’Òmnium Cultural “Lluites Compartides“, un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país i pretén ser un espai per compartir, fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

I el dia 1 d’abril, els mateixos protagonistes ens mostraran els indrets de la Marina on es van produir aquestes lluites. Hora de sortida: a les 11 hores al Centre Cívic Casa del Rellotge (Passeig de la Zona Franca, 116)