La revista de la Favb fa un repàs crític a dos anys de govern municipal – Juny 2017

Ja podeu descarregar des de la web de la Favb el número 144 de la revista Carrer, que dedica el dossier a fer una balanç crític dels dos anys de govern municipal.

Habitatge, pobresa, mobilitat, urbanisme, espai públic, memòria històrica, medi ambient, conflictes laborals o participació són alguns dels temes que s’hi analitzen, com també un repàs a les reivindicacions pendents que les entitats veïnals consideren prioritàries a nivell de districtes per realitzar en els dos anys que queden de mandat.

Mentre la portada i el tema d’entrada estan dedicats al futur de Glòries, també trobareu cròniques sobre la denúncia veïnal per la situació de les residències per a la gent gran, els temes no resolts del cas Palau o la mobilització veïnal de Nou Barris per denunciar el profit que vol treure l’extrema dreta del conflicte per l’obertura d’un centre religiós islàmic al barri de Prosperitat, entre molts d’altres temes.

En breu podreu trobar la revista en paper al nostre local social, als punts de distribució habituals o a la mateixa Favb.