La sardinada, el final perfecte del carnaval 2024

Des de fa més de 20 anys, la nostra entitat, el Centre Social de Sants, col·labora amb el carnaval de Sants, oferint la sardinada com a acte de cloenda. És una manera de celebrar la fi de la festa i de compartir amb els nostres veïns i veïnes un moment de convivència i germanor.

Aquest any va ser dimecres 14 de febrer i va ser una jornada plena de diversió, tradició i bon ambient, on vam gaudir de les delicioses sardines a la brasa, acompanyades de pa i un got de vi o aigua.

La sardinada va ser possible gràcies a la col·laboració de totes les persones, entitats i comerços del barri, que van aportar el seu granet de sorra per fer d’aquesta festa un èxit.

Volem agrair especialment al Mercat de Sants i el Forn Baltà, que ens van proveir dels ingredients necessaris per a la sardinada i, també, volem donar les gràcies al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que va organitzar el muntatge i el desmuntatge de les taules, tanques, i barbacoes i, molt especialment, a totes les persones voluntàries que es van fer càrrec del foc, la cocció de les sardines i del repartiment de les racions.

La sardinada és el final perfecte del cicle de carnaval ple d’activitats lúdiques. És una de les festes més esperades i estimades del nostre barri, i cada any supera l’anterior.

Estem molt orgullosos de formar part d’aquesta tradició i de contribuir a la seva continuïtat.

Gràcies a tots per fer-ho possible i, esperem, que us animeu a repetir l’any que ve.

Us deixem algunes fotos de la sardinada perquè recordeu aquest dia tan especial. Fins aviat!