Quin sistema electoral hauria de tenir la futura constitució catalana? – 3 Maig

Debat sobre PROCESSOS CONSTITUENTS I SISTEMA ELECTORAL
Vine i digues la teva:

  • Dimecres 3 de maig de 2017
  • 19 hores
  • al Centre Social de Sants (c/ Olzinelles, 30)

Sants Debat Constituent 2017 celebra el tercer dels debats que tractarà sobre Processos constituents i sistema electoral amb la participació de Ferran Requejo, catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra.

Les 4 preguntes que ens agradaria contestar son:

  1. De quina manera és pot facilitar la participació popular en el procés constituent aprovat pel Parlament de Catalunya?
  2. Com hauria de ser el procés participatiu, quina hauria de ser la composició de l’Assemblea Constituent i com s’hauria d’elegir?
  3. Quins mecanismes constitucionals calen per controlar l’activitat parlamentària?
  4. Tenint en compte la realitat catalana, quin sistema electoral ens convindria més?

Material de consulta pel debat

Sants Debat Constituent 2017  neix com un espai de debat transversal, amb capacitat d’escoltar les opinions diferents, de recollir les preocupacions dels moviments socials i de capacitat d’implicar a la ciutadania perquè hi ha temes que mereixen un espai de debat el més unitari, tranquil i respectuós possible i que aspiri a proposar respostes des de la ciutadania.

Amb el suport de: Centre Social de Sants, CUP de Sants, Sants Montjuïc per la Independència, Barcelona en Comú de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Procés Constituent de Sants Montjuïc i EUiA de Sants Montjuïc.

Sants Debat Constituent 2017