Correllengua 2013: Ja pots consultar tota la programació

Ja és tot a punt per a una nova edició del Correllengua, una activitat que reivindica la cultura catalana i a la vegada fomenta l’ús social del català en tots els àmbits.

>>> Tota la programació

Enguany, la festa se celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre a la plaça de Sants, tot i que les activitats ja han començat fa uns quants dies. Nou centres educatius dels nostres barris participen en la construcció del gran mosaic amb la imatge del cartell d’aquest any, obra de Josep Garcia Martín, que es penjarà el mateix dissabte al matí i presidirà els actes del Correllengua. A més, uns dies abans una ambaixada visitarà diverses escoles per anunciar aquesta activitat als infants.

L’acte de presentació del Correllengua, dedicat a Miquel Martí i Pol, es realitzarà el proper divendres 18 d’octubre a partir de les 19.30 h a la llibreria Abacus, amb el lliurament de premis de la 3a edició de concurs de cartells del Correllengua.

Finalment, el dissabte 19 d’octubre a les 10 del matí començarà la festa amb un munt d’activitats durant tot el dia: xocolatada, construcció del gran mosaic, marató de contes, titelles, puntaires, castellers, rocòdrom, concert coral, diables, ballada de gegants, fira d’artesans…

La comissió organitzadora del Correllengua, formada per més de 20 entitats, us espera a la Plaça de Sants!