Ja ha sortit el número 35 de la Marea (02/16)

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 3,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

  • El número 35 (febrer 2016) de La Marea centra la seva atenció en la indústria bèl·lica. Ha canviat molt la fisonomia de les guerres però l’única beneficiada d’aquests canvis és la indústria armamentística, que inverteix milers de milions d’euros a desenvolupar nous aparells que ven a governs de tot el món.
  • Així mateix, la revista de febrer inclou una entrevista amb Anna Gabriel (CUP), una anàlisi sobre l’elèctrica privatitzada Endesa i un reportatge sobre els mesuradors de l’aire que respirem a les grans ciutats.
  • En aquest nombre també hi ha articles sobre la Palestina abans de 1948, la moda dels llegums i la crisi econòmica al cinema.
  • A més, al costat de les recomanacions de teatre, cinema i música, oferim un nou relat d’Isaac Rosa i analitzem la crisi que travessa l’arqueologia i l’abandó del patrimoni històric.
  • Comptem amb col·laboracions habituals com Gerardo Tecé, Atxe, Eduardo Garzón, Eva Belmonte i Bob Pop. I donem la benvinguda a l’economista Bibiana Medialdea.

201602 Portada La Marea 35