Ja ha sortit el número 40 de la Marea (Juliol 2016)

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 4,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

  • El dossier del número 40 (estiu 2016) de La Marea està dedicat a les dones que viatgen soles i que carreguen, a part de les seves motxilles, el pes de la desigualtat. Coneixerem les aventures i desventuras d’aquestes viatgeres solitàries, així com les gestes històriques d’algunes pioneres.
  • A més, el número 40 de La Marea aborda altres temes, com la continuïtat del franquisme, 80 anys després del cop; la situació dels falsos becaris a l’estiu; la “promiscuïtat” dels pactes polítics; el mercat internacional de la soia; la situació actual del TTIP; la revolució musical de Spotify
  • També inclou un reportatge especial sobre els Papers de la Castellana, així com les nostres seccions habituals: ‘El Chipirón’, de Lula Libé, Apuntes de Economía, d’Eduardo Garzón, Lo mejor del BOE, d’Eva Belmonte, les ressenyes de Bob Pop, la vinyeta d’Atxe, la columna de Gerardo Tecé o el relat breu d’Isaac Rosa.

Portada La Marea 40