Ja ha sortit el número 48 de la Marea (Abril 2017)

La Marea és una revista mensual en paper i un mitjà digital diari que aposta pel periodisme rigorós i compromès, els reportatges en profunditat i la cultura.

El seu objectiu és oferir informació lliure d’interessos empresarials i polítics amb uns principis editorials clars: la llibertat, la igualtat, la laïcitat, la defensa del que és públic, la sobirania dels pobles, l’economia justa, la regeneració democràtica i la denúncia de la il·legitimitat de la monarquia, la memòria històrica, la cultura lliure, la feina i l’habitatge dignes i el respecte pel medi ambient.

  • La trobaràs cada mes al Centre Social de Sants
  • Preu: 4,50 euros

Què hi trobaràs aquest mes?

  • Aquest número està dedicat a la falta de transparència de l’IBEX35 però també s’aborden molts altres temes, com la situació de Mossul, l’esquerra a França, els mil dies de Felip VI, la figura de Susana Díaz, els jutjats de violència sobre la dona, el nou auge de l’esperanto, el boom de la banca ètica, la crisi dels llibres, etc.
  • Tampoc falten les nostres seccions habituals: la vinyeta d’Atxe, els Apuntes de Economía, d’Eduardo Garzón, el relat d’Isaac Rosa, l’hemeroteca de canvi climàtic, les recomanacions culturals i la Herstory, dedicada aquest mes a la pirata Ching Shih.