Presentació de la campanya reclamació de la revalorització de les pensions 2012

Revalorització Pensions 2012CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA
Dimecres 24 Abril 2013 – 11:30 h
Centre Social de Sants – c/ Olzinelles, 30, Barcelona)

Les persones pensionistes tenen dret a veure compensada la pèrdua de poder adquisitiu acumulada durant l’any 2012. Així ho determina, de forma nítida i precisa, la Llei General de la Seguretat Social. L’executiu espanyol per tant se situa en la més flagrant il·legalitat amb la seva decisió de no abonar als milions de perceptors de prestacions de jubilació de l’estat espanyol l’import de la revalorització de les seves pensions corresponents al període comprès entre gener i novembre de 2012.

Contra aquesta situació evidentment injusta, des de l’Assemblea Indignada 15M de Sants, amb la col·laboració d’altres entitats com ara el Col·lectiu Ronda i el Centre Social de Sants, han decidit engegar una campanya per a instar a les persones afectades a presentar una demanda contra l’Institut Nacional de la Seguretat Social exigint l’abonament d’aquesta revalorització.

Amb l’objectiu de proporcionar més detalls sobre la demanda que es presentarà i sobre la campanya en sí, us convoquen a una roda de premsa que tindrà lloc el proper dimecres 24 d’abril a les 11.30h al Centre Social de Sants.

Hi intervindran:
– Josep María Domingo (Centre Social de Sants)
– Àlex Lasmarías (Col·lectiu Ronda)
– Rosa Surribas i Boix (Pensionista)
– Karlos Martínez (Assemlea 15M Sants)