Salvem les pensions !!!

Campanya de revalorització de les pensions 2012

Reclamem la revalorització de les pensions – Exigim el que és nostre!

Les persones pensionistes tenen dret a veure compensada la pèrdua de poder adquisitiu acumulada durant l’any 2012 per la pujada de l’IPC, tal i com ho determina la Llei General de la Seguretat Social.

El govern espanyol però ja ha anunciat que no té intenció de revaloritzar les pensions i deixarà d’abonar als pensionistes l’import corresponent per a compensar l’increment del cost de la vida, incomplint així la normativa legal vigent.

El dia 2 de març vam organitzar una xerrada-debat amb un advocat del Col·lectiu Ronda per conèixer les conseqüències de que l’Estat hagi deixat de pagar l’import de revalorització de les pensions i què és el que podem fer davant d’això.

Què podem fer?
Reclamar l’import corresponent a la revalorització de les pensions corresponent. El Col·lectiu Ronda ha posat en marxa una campanya per a facilitar a totes les persones interessades els formularis de reclamació.

Com ho podem fer?
Organitzant-nos per a fer front a la vulneració dels nostres drets. Fruit de la xerrada-debat, va sortir la iniciativa d’organitzar per part dels pensionistes, una acció col·lectiva per a presentar les reclamacions conjuntament i fer visible que no ens deixarem estafar.

Malgrat que el procés de cada reclamació és individual (per llei), hem decidit reunir-nos per a fer un lliurament conjunt de totes les sol·licituds de Sants.

T’hi vols sumar?
Ens trobem tots els dilluns, a partir de les 19 hores, al Centre Social de Sants (c/ Olzinelles, 30)

Ressolució  dubtes legals 
Tots els dilluns, a partir de les 20 hores, al Centre Social de Sants (c/ Olzinelles, 30)

>>> Més informació